Interieurfotografie

Vakkundige interieurfotografie voor uw bedrijf of woning die de ruimte en de sfeer duidelijk tot zijn recht laat komen. Inclusief een uitgebreide nabewerking voor het beste resultaat.

Interieurfotografie

Bent u op zoek naar foto’s van uw bedrijf of horecagelegenheid, of naar foto’s van uw woning voor op Funda te plaatsen? Net als bij architectuurfotografie ligt interieurfotografie mij als fotograaf – en architect – dicht op de huid. Het fotograferen van interieurs is altijd een uitdaging: bij interieurfotografie speelt sfeer namelijk een erg belangrijke rol. Hoe wilt u uw interieur laten overkomen? Zo overzichtelijk mogelijk of zijn de details juist erg belangrijk? Hieronder vindt enkele voorbeelden van categorieën in de interieurfotografie.

Bedrijfsfotografie

Met een paar goede afbeeldingen kunt u er voor zorgen dat uw onderneming professioneel overkomt. Door enkele foto’s van uw bedrijfspand of horecagelegenheid op uw website of google maps te plaatsen, krijgen uw bezoekers een beeld van waar zij heen gaan en uw opdrachtgevers weten met wie ze zaken doen. Zowel bij architectuur- als interieurfotografie is de uitstraling die u wilt communiceren erg belangrijk. In een persoonlijk gesprek licht ik dit graag toe.

Woning- en vastgoedfotografie

Bij de verkoop van een woning wilt u goede afbeeldingen van hebben. Potentiële kopers klikken snel door als de foto’s onduidelijk zijn, waardoor het aantal potentiële bezichtigingen ook af neemt. Foto’s moeten een aantrekkelijk beeld van de woning geven, maar tegelijktijdig ook realistisch zijn. Enkele herkenbare voorbeelden hoe het niet moet: ruimtes die veel groter overkomen dan ze in werkelijkheid zijn, te veel nabewerking waardoor luchten onherkenbaar blauw zijn, etc.

Voordat ik begin met fotograferen heb ik altijd een gesprek met de opdrachtgever. Elke persoon of bedrijf heeft een andere kijk op hoe zij zich willen presenteren. Wil men een foto met warme kleuren en veel sfeer of juist een strakke uitstraling? Met of zonder mensen erop? Als ik de foto’s gemaakt heb, maak ik een uitgebreide nabewerking en ontvangt u de foto’s.

Kijk voor meer informatie over fotografie van gebouwen bij architectuurfotografie.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Matthijs Stoffels Fotografie.