Portretfotografie

Vlotte en doeltreffende portretfotografie geeft uzelf of uw bedrijf een duidelijk gezicht. Denk aan een foto voor uw LinkedIn, website of gewoon een mooi portret van uzelf. Inclusief een gebalanceerde nabewerking voor het beste resultaat zonder het onnatuurlijk te laten zijn.

Portretfotografie

Portretfotografie is een uitdagende discipline binnen de fotografie. Een persoon, behalve als deze een model is, is meestal niet gewend om te ‘poseren’ voor een camera. Mijn uitdaging is dan ook iemand ongedwongen vast te leggen en de persoonlijkheid achter een gezicht te laten zien. De portretfotografie die ik aflever kunnen zowel binnen als buiten gemaakt zijn, met of zonder flitsers. Het hangt allemaal af van de sfeer die de persoon graag wilt en uiteraard de persoon zelf.

Waarom een portretfoto? Misschien wilt u een goede foto van uzelf om op uw LinkedIn of andere social media te plaatsen? Of wilt u uw opdrachtgevers laten zien met wie zij zaken gaan doen? Voordat ik begin met fotograferen heb ik altijd een gesprek met de opdrachtgever. Elke persoon heeft een andere kijk op hoe zij zich willen presenteren. Wil men een portretfoto met warme kleuren en veel sfeer of juist een formele uitstraling? De foto’s kan ik maken bij u, op locatie (binnen of buiten) of bij mij in de studio. Ik zorg ervoor dat mijn eventuele licht en achtergrond klaarstaat als u voor de camera komt, zodat de techniek geen afleiding vormt. Tijdens de fotosessie heeft u volop de gelegenheid om uw foto’s bekijken, zodat u meteen uw beste foto kan uitkiezen. Daarnaast houd ik de nabewerking bij portretfoto’s vaak zo realistisch en zo eerlijk mogelijk. Als ik de foto’s gemaakt heb en u heeft uw favoriete foto’s gekozen, maak ik een gebalanceerde nabewerking en ontvangt u de foto’s.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Matthijs Stoffels Fotografie.